19 mei 2007

Bruno in een bolleke














Hier had Helena de vurige
wens om Bruno
"in een bolleke" vast te
maken, Bruno gaf haar
hiervoor zelf een aantal
aanwijzingen.



Vanaf het moment dat
hij mocht proberen los
te komen, duurde het
maar een tiental minuten
om te ontsnappen.
Volgende keer beter,
Helena...

Wiske

























Wiske houdt wel van een beetje lichaamsbeweging, hier oefent ze haar buik- en lachspieren in de Ab Coach, ze probeerde voortdurend te ontsnappen, waardoor constant extra touwen nodig waren, vooral om haar benen in bedwang te houden. Uiteindelijk kon ze nog opstaan en weglopen, maar de Ab Coach kreeg ze niet meer van haar af.

Alexandra deel 2













Alexandra deel 1













Sally

1 wat ik leuk vind aan bondage is…
De blik in de ogen van een kerel als ik hem heb vastgezet. Hij weet dat ik letterlijk de touwtjes in handen heb, en als hij daarvan geniet, dan zie ik dat in zijn ogen, en daar krijg ik al een echt kick van. Wat er dan verder nog gebeurt, hangt van het moment zelf af, maar het toppunt zit voor mij in het oogcontact. Heerlijk!!

2 één van mijn meest memorabele bondage-ervaringen is…
Lang geleden, in het begin, ik deed toen mee aan een bondage workshop en daar moesten we onze bondage-partner vastbinden met een bezemsteel. Zijn benen erover en zijn armen eronder en dan zijn handen vastmaken boven zijn benen. Toen dat gelukt was en ik hem losliet, ging op rechtop staan om eens naar mijn werk te kijken, en daar heb je het weer, toen hij ietwat schuchter onder zijn wenkbrauwen heen naar me opkeek, terwijl hij besefte dat hij er niet uitgeraakte, die blik… grrrrr..

3 een bondage fantasie die ik graag eens zou beleven is…
Een variatie op de stereotiepe meisjesdroom van de prins op het witte paard, ik geef de voorkeur aan de prins kruipend aan de leiband. Anyone…? ;-)

Sally, 27 jaar


Ben je ook een happy bondage fan? Stuur je happy bondage profiel naar happybondage@gmail.com

Geef je antwoord op de drie profiel vragen:
1 wat ik leuk vind aan bondage is…
2 één van mijn meest memorabele bondage-ervaringen is…
3 een bondage fantasie die ik graag eens zou beleven is…
Onderteken met een voornaam en je leeftijd, de naam zal altijd vervangen worden door een andere naam met dezelfde eerste letter, om de anonimiteit te garanderen.


Bijdrage aan Happy Bondage

Vind je dit een leuke site? Maak het nog leuker en lever zelf een bijdrage aan Happy Bondage!

- stuur foto’s van jezelf of je vrienden tijdens een HB-spel, en geef wat uitleg bij de foto’s, een verslagje van wat er gebeurd is…

- geen foto’s gemaakt? stuur gewoon een verslag van een leuke bondage ervaring, en laat ons meegenieten…

- nog geen bondage ervaring gehad? Heb je wel een leuke bondage fantasie, dat vinden we ook leuk om te lezen…

- heb je ergens een leuke bondage mop gehoord of ben je een bondage cartoon of een grappige bondage foto tegengekomen, opsturen die handel, misschien komt hij zelfs in de HB-etalage.

- vind je deze site leuk, dan kan je waarschijnlijk het HB-profiel invullen, waar wacht je nog op…

- heb je nog suggesties of opmerkingen in verband met deze blog, laat ze horen…

Om zoveel mogelijk bondage-liefhebbers te laten bijdragen tot deze blog, worden alle inzendingen anoniem (onder valse naam) gepubliceerd, de gezichten op foto’s moeten gemaskerd zijn of worden onherkenbaar gemaakt. Verder worden er geen naaktfoto’s of expliciet seksueel getinte foto’s of teksten gepubliceerd, en enkel inzendingen of foto’s van volwassenen.

Wat is "Happy Bondage"?

Kan je je nog herinneren hoeveel plezier je als kind beleefde met een stuk touw…

Dat stuk touw prikkelde jouw fantasie, al gauw waren er cowboys en uiteraard indianen, er was een dief ontsnapt of de prinses werd gevangen gehouden door een machtige slechterik… Wat het scenario ook was, het kwam er steeds op neer dat sommige van ons anderen moesten te pakken krijgen en vasthouden of dat iemand moest bevrijd worden of zelf moest proberen te ontsnappen.

Toen je die kinderlijke fantasieën stilaan ontgroeide, verdween ook langzaam de gelegenheid om met dat touw te spelen. Af en toe waren er nog wel die spelletjes in de jeugdbeweging en wat later tijdens de studentenjaren, werden er ook wel wat ‘practical jokes’ uitgehaald, maar daarbuiten was de tijd van “onnozel doen” voorbij.

“Happy Bondage” beschouwt bondage als een hobby, en die verdwijnt niet met het ouder worden, integendeel… Een hobby moet je koesteren, want wat je graag doet, maakt je gelukkig. Sporten, dansen, zingen, postzegels verzamelen, computeren, lezen, schrijven, acteren, fietsen, schilderen, tekenen, knutselen, ….
Al wat je als kind boeide, kan je als volwassene blijven doen, als hobby, en soms zelfs als je beroep.

Bondage hoort daar niet bij, het is voor veel mensen een “vergeten” of “verborgen” hobby, maar af en toe vinden mensen deze hobby terug door een toevallige ontmoeting met iemand die er blijkbaar net zoveel plezier aan beleeft als henzelf. “Happy Bondage” vertelt en toont bondage ervaringen van iedereen die daar plezier aan beleeft. Ervaringen van mijzelf, van vrienden , van hun vrienden …, en van jou.